Beste Kredittkort med flybonus

kredittkort norwegian flybonusDu kan spare mye penger på å bruke et kredittkort med bonus på flyreiser. Tusener av kroner kan bli spart med bruk av rett kredittkort. Her er våre favorittkort. Denne siden inneholder kommersielle lenker.

Bank Norwegian kredittkortAlt du betaler med kortet gir 1% Cashpoints som kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian. Ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter med Norwegian: du mottar 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på billettprisen på Flex-billetter. Søk kortet her.
Andre reisefordeler: Betal 50% av reisen så har du reise- og avbestillingsforsikring (begr. dekn. for pers. over 70 år). Forsikring mot tapt avgang, gebyrfrie kontantuttak i utlandet og egenandelsforsikring leiebil.

Sas Eurobonus Classic American Express – Du får 10 eurobonus poeng pr 100 kr du bruker med kortet. Companion ticket aktiveres ved 100 000 kr i omsetning, med denne kan 1 eller 2 pers. reise på EuroBonus tur med 50% poengrabatt. Reise- og Avbestillingsforsikring når du betaler minst 50% av reisens totale kostnad med kortet. Personer over 70 år har begrenset forsikring.

Med Norwegian og SAS kortene kan du spare til reisen hver dag hele året.

Kredittkort - knapp

Flykort kredittkort ikonFlybonus

Reisekort kredittkort ikonReisefordeler og reiseforsikring

Vår favoritt som flybonuskort og reisekort.

Maks kreditt 100 000,-

Aldersgrense 18 år

  • Alt du betaler med kortet gir deg 1% Cashpoints som kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian.
  • Du får også 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter hos Norwegian.
  • Ingen kontantuttaksgebyr i utlandet.
  • Reise- og avbestillingsforsirking & forsikring mot tapt avgang.
Bestill kortet
Umiddelbart svar

**Eff. rente 23,1%, 15 000,- o/12m. Tot. 16 764,-

Kredittkort - knapp

Flykort kredittkort ikonFlybonus med
SAS EurobonusReisekort kredittkort ikonReiseforsikring

Maks kreditt Ingen øvre grense

Aldersgrense 26 år

  • Hver gang du betaler med kortet får du Eurobonus Ekstrapoeng som kan ta deg dit du vil.
  • Bra reisekort med reiseforsikring og avbestillingsskydd og andre reiseprivilegier som bla. rabatter og fordeler på hotel og restauranter.
  • Godt forsikringsskydd med kjøpsforsikring og Internettforsikring.
 Bestill kortet
Kjapt svar

*Eff. rente 26,39 %, 20 000 kr o/12 mnd. Totalt 22 759 kr.

 

Velg et kredittkort

Innen du søker kredittkort prøv å finn ut hva det er du egentlig bruker mye penger på. Det er på det daglige forbruket ditt du har mest å hente på å bruke et kredittkort. Kjører du mye bil er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt eller om du reiser mye er det lurt å ha et kredittkort med flybonus og reiseforsikring.

Bruker du mye bensin er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt.

Det kan også være lurt å ha flere kredittkort fordi at du da totalt sett har flere fordeler. Uansett hvilket eller hvilke kredittkort du velger er det viktig å betale tilbake det du har brukt hver måned. Hvis renten begynner å løpe spiser rentekostnadene kjapt opp gevinsten kredittkortene gir.

Kredittkort test – sammenligne kredittkort
Vår målsetning er å hjelpe deg få finne et passende kredittkort på en enkel og kjapp måte.
Husk at vår omtale om hvert kredittkort kun er en oversikt og ikke fullstendig informasjon. Fullstendig info finnes på kredittkortutstedernes hjemmesider.

Kredittkort søkes direkte på nett
Det er enklest å søke kredittkort hvis du har BankID. Med BankID kan du signere elektronisk og på så sett kjappe på søknadsprosessen. De kredittkort som ikke har umiddelbart svar svarer normalt sett også relativt raskt. Når du søker kredittkort så gjør bankene en kredittsjekk på deg og for å se at du har goe økonomisk forutsetning til å få et kredittkort.

Tips for bruk av kredittkort
Uansett hvilket kredittkort du har – betal hele beløpet du har brukt hver måned. Hvis det begynner å løpe rente på kredittkortet så spiser renten kjapt opp gevinsten å bruke kortet kjapt.
Lær Pin-koden utenat og ikke fortell noen andre om koden din. Lagre telefonnr til kundeservice og sperretjeneste slik at du kjapt kan ringe din leverandør hvis du taper kortet.

På Kredittkort-listen.no presenterer vi kun kredittkort fra utstedere som er godkjente av Finanstilsynet.Ekonomi & Finans

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no