fbpx

Beste Bensinkort/Dieselkort

Finn det beste bensinkortet eller dieselkortet for deg! Spar penger på drivstoff, få bonuspoeng og nyt unike fordeler. Gjør hver fylling mer lønnsom.

Beste bensinkortene 2024

 • 4% rabatt på bensin og drivstoff.
  4% = 64 øre pr/l ved en bensinpris på 16 kr.
  Opptil 30% rabatt hos over 250 nettbutikker.
  Aldersgrense: 20 år
  Maks Kreditt: 100 000,-
  Rentefri Kreditt: 50 dager
  Gir 4% rabatt på drivstoff alle steder!
  Eff.rente: 24,6 %, 35.000,- o/12 mnd. Kostnad: 4.349. Totalt 39.349
 • 3,65% + 34 øre/l rabatt hos Esso = 92 øre/l ved en bensinpris på 16 kr.
  2 % rabatt hos alle andre bensinstasjoner.
  Vunnet beste kredittkort hos Dine Penger hele 10 ggr.
  Aldersgrense: 18 år
  Maks Kreditt: 50 000,-
  Rentefri Kreditt: 45 dager
  Beste kort hos ESSO og 2% hos alle andre stasjoner.
  Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, kostnad 1929,- totalt 16 929,-
 • 1% bonus hos alle bensinstasjoner og 2% på dagligvarer.
  Gebyrfrie uttak i utlandet.
  Reise- og avbestillingsforsikring.
  Aldersgrense: 18 år
  Maks Kreditt: 100 000 kr
  Rentefri Kreditt: 45 dager
  Velg Cashpoints eller Cashback
  Eff. rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kost. 1.764. Tot. 16.764.
Finn ditt perfekte kredittkort

kredittkort bensinkort dieselkortVelg rett bensinkort, og spar penger på drivstoff hver gang du fyller tanken!

Du kan spare mye penger ved å bruke et bensinkort, også kalt dieselkort og drivstoffkort. Vi har sett 4bav de mest populære bensinkortene. Kredittkortene har også andre fordeler som rabatter på mat og dagligvarer, reise- og avbestillingsforsikring etc.

Her er rabattoversikten for de beste bensinkortene.
Flexi Visa – Gir 4 % på bensin og drivstoff hos alle bensinstasjoner. Dette betyr 64 øre pr liter rabatt vid en bensinpris på 16 kr pr/l.
Bank Norwegian Visa – Gir 1% bonus hos alle bensinstasjoner og 2% på dagligvarer. Du kan velge å ta ut bonusen som Cashback eller Cashpoints for kjøp av flyreiser hos Norwegian.
365direkte mastercard – Det beste kortet hos Esso, gir 34 øre/l fast rabatt + 3,65 % i cashback hos Esso = 92 øre/l rabatt ved en bensinpriss på 16 kroner. 2 % rabatt på alle andre bensinstasjoner i hele verden.

Finn beste bensinkortet til deg og søk om kort.

Hvilket bensinkort passer best for deg?

Vi har valgt at ikke gi karakterer på bensinkortene,  vi overlater det deg avgjøre hvilket kort som passer best for deg. Hvilket kort som gir deg best bensinrabatt avhenger en god del av hvor du fyller tanken. Sen er det også andre faktorer kan innvirke på hvilket kort som passer best til ditt bruk, som rente, gebyrer og andre fordeler. Dette er et utvalg av og ikke alle kredittkort med drivstoffrabatt i Norge.

Husk at hvis du skal spare penger på å bruke et kredittkort må du betale ned all utestående kreditt hver måned. Hvis ikke spiser renten på kreditten kjapt opp fortjenesten. Vi anbefaler at du som har en bensin som går på bensin og diesel å skaffe et kredittkort med bensinrabatt/drivstoffrabatt.

Bensinkort – en veldig enkel måte å spare penger på

Veldig mange har bruk for å ha et bensinkort også kalt dieselkort eller drivstoffkort. Anledingen er veldig enkel, har du en bil som går på bensin eller diesel må du fylle den med drivstoff. Og hvorfor ikke få rabatt på bensin når du kan?

Kjører du bil hver dag kan dine kostnader på drivstoff bli ganske så høye litt avhengig av hvor langt du kjører i gjennomsnitt hver dag.

Spar penger på en enkel måte – bruk et bensinkort

En av de enkleste måtene å få billigere bensin på er å ha et kredittkort med bensinrabatt, et så kalt bensinkort. Med et bensinkort får du rabatt hver gang du fyller tanken.

En oversikt på med mest populære bensinkorten

Flexi Visa gir deg god drivstoff rabatt hver gang du fyller tanken når du velger bensin annen bonuskategori  som bonuskategori. Kortet gir deg 4% i bonus hos alle bensinstasjoner. Det er enkelt å få ut denne bonusen fordi at du får rabatten på alle bensinstasjoner uansett hvor du fyller drivstoff. Du har også en fleksibilitet at hvis du noen måned skal bruke mer penger i en av de andre kategoriene kan du den måneden bytte kategori for å spare mest mulig penger. Men vi gjør oppmerksom på at dette er et kredittkort som kun fungerer som bensinkort hvis du velger bensin som bonuskategori. Hvis du velger en annen bonuskategori får du ikke bonus på bensin. Total bonus per år er på maks 2000 kr.

365privat kredittkort gir deg alltid drivstoffrabatt. Den beste rabatten får du hos Esso der du har 34 øre/l fast rabatt + 3,65 % i cashback. Dette betyr 85 øre/pr liter ved en pumpepris på 14 kroner, 88,75 øre pr liter på en pumpepris på 15 kr og 92,4 øre pr liter på en pumpepris på 16 kr. Du får 2% rabatt på alle andre bensinstasjoner i hele verden. Maks total bonus per år er på 2000 kr.

Ikano Visa kredittkort har en lite spesiell bensinrabatt. Med Ikano Visa får du ikke bare 1% rabatt på drivstoffet på alle bensinstasjoner men du får også rabatt på alt du kjøper av varer inne på stasjonene. På Shellstasjoner får du 2% rabatt på alt du tanker og handler på stasjonene. Rabatten gjelder både i Norge og utlandet. Kortet gir også 1% rabatt på mat og dagligvarer, du har et makstak på bonus på hele 5000 kr pr år och kortet har en bra fordelsportal. Totalt sett er Ikano Visa et meget bra kredittkort.

Shell MasterCard kredittkort. Dette er også et bra bensinkort hvis du fyller tanken hos Shell. Hvis du ikke har tilgang til Shell eller at praktiske årsaker fyller tanken et annet sted så er ikke dette kredittkortet å rekommandere som bensinkort. Kortet er et relativt bra kredittkort med 1% trumfbonus på alle kjøp du gjør med kortet i hele verden.

YX Visa er et meget bra kredittkort for mange. Du får 40 øre rabatt per liter bensin du handler hos YX bemannede stasjoner og hos Uno X sine ubemannede stasjoner. I tillegg har du tilgang til et godt rabattprogram der du hver måned kan velge hvilken kategori/bransje du får rabatt i denne måneden. Hver måned kan du velge 3% rabatt på mat- og dagligvarer. Så YX Visa kan brukes både som bensinkort og dagligvarekort, det synes vi er meget bra.

En annen måte å spare penger på bensin er å fylle tanken på dager da bensinen er billigere. Men denne strategien er avhengig av at bensinstasjonene varierer prisen utover uken slik at du kan velge å fylle tanken de dagene prisen er lavere. Normalt er det billigere å handle i helgen, på mandag morgen og i midten av uken, men dette kan variere fra sted til sted. Uansett fyller du tanken enn billigere hvis du har et bensinkort i tillegg.

Andre måter og få billigere bensin

Fyll tanken på et godt tidspunkt

I tillegg til å bruke kredittkort med rabatt på bensin lønner det seg å fylle tanken på et godt tidspunkt når bensinen er billig. Normalt så endrer bensinstasjonene pris under uken og prisen pr liter kan variere med opp til 2-3 kr pr liter avhengig av hvilken dag du fyller tanken. Prisen er normalt sett rimeligst søndag kveld og mandag morgen samt seint på onsdag kveld. Så hvis du fyller tanken en søndag kveld med et kredittkort med bensinrabatt kan du spare noen kr per liter sammenlignet med om du fyller tanken de andre dagene i uken. 3 kr liter betyr 180 kr i forskjell hvis du tanker 60 liter bensin, så her finnes det mye å spare for den bevisste bruker.

Bensinkort Regneeksempel

Hvis du tanker til en literpris på 15 kr på Esso med 365direkte mastercard så sparer du 0,8475 kr per liter. Tanker du 100 liter per måned sparer du 84,75 kr per måned (84,75 øre * 100 kr). Per år sparer du da 84,75 kr * 12 = 1017 kr

Hvis du i tillegg og bruker 1000 kr pr måned i en bensinstasjon sparer du i tillegg 438 kr pr år med 365direkte. Totalt besparelse blir da 1455 kr på et år!

Bensinstasjoner i Norge: Shell, Statoil, Esso, YX bensinstasjoner, Best Bensinstasjoner, St1 Norge, Uno X Automatstasjon, 1-2-3 – Automatstasjon. Eksempler på andre kredittkort med bensinrabatt er:  komplett bank mastercard, circle k mastercardesso mastercard kredittkortstatoil mastercard kredittkort og trumf visa kredittkort.