fbpx

Om oss

Kredittkort-listen.no er en gratis uavhengig forbrukertjeneste som sammenligner kredittkort i Norge. Vi er en uavhengig aktør så vi representerer ikke noen av de kredittkortene som står beskrevet på vår webside.

Målsetningen er å hjelpe forbrukere å finne de kredittkort som passer deres behov på en enkel, bra og kjapp måte. Vi ønsker også å hjelpe brukerne og spare tid og penger på å ta gode valg. Markedet for kredittkort og finansielle produkter er ganske uoversiktlig for folk flest. Med vår tjeneste så kan en sammenligne informasjon på en enkel og kjapp måte. De kredittkort/produkter vi legger ut på vår side er de kredittkort/produkter som vi på ulike måter mener er gode kredittkort/produkter. Vi gir også generelle tips og råd om bruk av kredittkort og økonomi.

Det er til en hver tid mye informasjon og detaljer rundt de produkter vi skriver om. Det finnes alltid en risiko at det er detaljer vi ikke har fått med oss som kan ha blitt oppdatert uten vår vitenskap. Vi prøver å holde nettsiden helt oppdatert for informasjon men vi kan ikke garantere at denne nettsiden, kredittkort-listen.no, er 100% korrekt til en hver tid. Hvis du finner informasjon på nettsiden som ikke stemmer kan du gjerne sende oss en epost.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke er en kredittkortsleverandør eller tjenesteleverandør. Vår nettside er en sammenlignings-nettside og sammenlignings-tjeneste. Informasjon om produktene på siden kan oppdateres til en hver tid uten vår vitenskap om det. Effektiv Markedsføring (kredittkort-listen.no) tar ikke på noen måte ansvar for eventuelle tap eller skader som kan oppstå som en følge av bruk av nettsiden.

Mange av produktene på vår nettside er produkter som er med i affiliate-avtaler der nettstedsleverandøren (oss) får inntekter på å drive nett trafikk og salg til respektive produkt og leverandør/nettside. Dette skal på ingen måte påvirke kvaliteten på vår nettside. Vi er en uavhengig forbrukertjeneste og det er viktig for oss å gi brukerne best mulig informasjon til en hver tid.

Hvis du har noen spørsmål kan vi prøve å hjelpe deg hvis du sender oss en mail til: enquiries@firstborngroup.com.

Ønsker du å annonsere på Forbrukslån-listen.no så send oss en e-post til: enquiries@firstborngroup.com.

Nettsiden drives av Firstborn Group Ltd. Foretaket er registrert i Storbritannia med organisasjonsnummer 12822767.