fbpx

Kredittkort med høy kredittgrense

shoppingkort kredittkort jenter shopperHar det noe å si hvilken kredittgrense eller maksgrense en har på kredittkortet? Hvis du har bra kontroll på pengebruken din så er det ikke noen problemer å ha en høy kredittgrense på kredittkortet. Så lenge du betaler ned den brukte kreditten hver måned så du bruke hvor mye du vil fordi da betaler du ikke rente på pengene du har lånt på kortet. Vi har tatt en titt på kredittkort med høy kredittgrense.

re:member black

Et kort med relativt høy kredittgrense er kredittkortet re:member black som kan gi deg opp til hele 150 000,- i kredittgrense. re:member-kortet er gitt ut av Entercard som er et av de ledende selskapene i Skandinavia på kredittkortsmarkedet med 450 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. re:member black egner seg godt og bruke som shoppingkort da det gir mange ulike rabatter. Kortet har bland annet et bra fordelsprogram som gir rabatter hos flere enn 200 nettbutikker og har samtidig gode reisefordeler med reiseforsikring til deg og din familie. Kortet gir også rabatter på hotell og leiebilselskaper. Les mer om kredittkortet re:member black.

TF Bank Mastercard

Det populære kortet TF Bank Mastercard fra TF Bank har en maks kredittgrense på 150 000,-. Dette er et enkelt og greit kredittkort som er et så kalt gebyrfritt kredittkort, hvilket betyr at det er et kort med få gebyrer. Kortet har gebyrfrie uttak innenlands og utenlands og gebyfrie varekjøp inn- og utland.  TF Bank Mastercard er et bra kort for deg som trenger et kredittkort som en ekstra reserve eller trenger et kort der du kan ta ut penger med kortet. Les mer om TF Bank Mastercard.

Komplett Bank MasterCard

Komplettkortet er et glimrende kredittkort som har 100 000 kr i maks i kredittgrense. Dette er kredittkortet som gir deg bonus på alt du handler. Med kortet Komplett MasterCard får du hele 4 % i bonus når du handler hos komplett.no, 2 % på alle kjøp via Internett og 1 % i bonus på alle andre kjøp inkludert drivstoff og bensin. Kortet har ingen årsavgift. Litt greit å få med seg er at renten for varekjøp og kontantuttag er forskjellig. Den årlige nominelle renten for varekjøp er på 21,40 % mens den årlige nominell renten for kontantuttak er 24,90 %.

I tillegg har du 3 forsikringer på kortet, reiseforsikring, ID-tyveriforsikring og kjøpsforsikring og du kan blant annet utsette betalingen rentefritt i 9 måneder. Trenger du et bra kredittkort så er dette er bra alternativ.

Norwegian Visa

Dette er en av vinnerne på det norske kredittkort markedet, kredittkortet Norweigan-kortet fra Bank Norwegian har 100 000 kr i kreditt grense og gir deg rabatt på flyreiser hos Norweigan og diverse gode reisefordeler. Flere hundra tusen nordmenn har dette kortet pr idag så det er et meget populært kort. Det er kanskje ikke så rart når du får 10 % i cashpoints på flex-billetter inn- og utland, 4 % på lavprisbilletter inn- og utland samt langdistansereiser og 1 % i cashpoints på alt du bruker med kortet opp til 100 000,- pr kalenderår. Handler du over 100 000,- pr kalenderår gir kortet 0,5 % i cashpoints på det du handler med kortet. Cashpoints er valutaen hos Norwegian der 1 cashpoint betyr 1 kr.

Bank Norwegian kredittkort har ingen årsavgift og den nominelle renten på kortet er per dags dato den 3 mai 2022 på 20,49 %.

Ikano Visa

Ikano Visa har en kredittgrense på 100 000,- og er et kredittkort av topp kvalitet med mange gode fordeler. Kredittkortet Ikano Visa egner seg godt på ulike måter, det er et bra kredittkort generelt sett. Kortet har shoppingfordeler, reiseforsikring inkludert og har faste rabatter med 1 % i fast rabatt på alle bensinstasjoner og mat- og dagligvareforretninger og 2 % på alle Shell stasjoner i Norge. Ikano Visa har også månedsrabatter på alt innen en bestemt bransje og i tillegg en egen fordelsportal.

Kortet har ingen årsavgift og en nominell rente på 20,28 % pr dags dato den 3 mai 2022. Kortet kan søkes av de som har fylt 23 år, har fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger.