Kredittkort med høy kredittgrense

Kredittkort med høy kredittgrense

shoppingkort kredittkort jenter shopperHar det noe å si hvilken kredittgrense eller maksgrense en har på kredittkortet? Hvis du har bra kontroll på pengebruken din så er det ikke noen problemer å ha en høy kredittgrense på kredittkortet. Så lenge du betaler ned den brukte kreditten hver måned så du bruke hvor mye du vil fordi da betaler du ikke rente på pengene du har lånt på kortet. Denne siden inneholder kommersielle lenker. Vi har tatt en titt på kredittkort med høy kredittgrense.

re:member MasterCard

Det kortet som ender opp i toppen er kredittkortet re:member mastercard som kan gi deg opp til hele 150 000,- i kredittgrense. Remember kortet er gitt ut av Entercard som de kanske det ledende selskapet i skandinavia på kredittkortsmarkedet med 450 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Remember kredittkort er rangert som beste Shoppingkort og beste MasterCard. Kortet har bland annet et bra fordelsprogram med opp til 25% rabatt hos mer enn 200 nettbutikker og gode reisefordeler med reiseforsikring til deg og din familie. Her kan du bestille kortet.

Credits Visa

Det populære kortet Credits Visa fra BB Bank har en maks kredittgrense på 100 000,-. Dette er et enkelt og greit kredittkort som er et så kalt gebyrfritt kredittkort, hvilket betyr at det er et kort med få gebyrer. Kortet har gebyrfrie uttak innenlands og utenlands og gebyfrie varekjøp inn- og utland.  Credits Visa kortet er et bra kort for deg som trenger et kredittkort som en ekstra reserve eller trenger et kort der du kan ta ut penger med kortet. Bestill kortet her.

Komplett Bank MasterCard

Komplettkortet er et glimrende kredittkort som har 100 000 kr i maks i kredittgrense. Dette er kredittkortet som gir deg bonus på alt du handler. Med kortet Komplett MasterCard får du hele 6% i bonus når du handler hos komplett.no, 3% hos Blush.no, 2 % på alle kjøp via Internett og 1% i bonus på alle andre kjøp inkludert drivstoff og bensin. I tillegg har du 3 forsikringer på kortet, reiseforsikring, ID-tyveriforsikring og kjøpsforsikring og du kan blant annet utsette betalingen rentefritt i 9 måneder. Trenger du et bra kredittkort så er dette er bra alternaviv. Her kan du bestille kortet.

Norwegian Visa

Dette er en av vinnerne på det norske kredittkort markedet, kredittkortet Norweigan-kortet fra Bank Norwegian har 100 000 kr i kreditt grense og gir deg rabatt på flyreiser hos Norweigan og diverse gode reisefordeler. Flere hundra tusen nordmenn har dette kortet pr idag så det er et meget populært kort. Det er kanskje ikke så rart når du får 20% i cashpoints på flex-billetter inn- og utland, 5% på lavprisbilletter inn- og utland samt langdistansereiser og 1% i cashpoints på alt du bruker med kortet. Cashpoints er valutaen hos Norwegian der 1 cashpoint betyr 1 kr. Bestill kortet her.

Ikano Visa

Ikano Visa har en kredittgrense på 100 000,- og er et kredittkort av topp kvalitet med mange gode fordeler. Med kredittkortet Ikano Visa har du opp til hele 50 rentefrie dager. Kortet kommer på 2e plass på vår liste beste shopping kort og kommer relativt bra ut på de fleste rangeringer. Med Ikano Visa får du alltid 1% i fast rabatt på alle bensinstasjoner og mat- og dagligvareforretninger og 2% på alle Shell stasjoner i Norge. Ikano har også månedsrabatter med opp til 10% rabatt på alt innen en bestemt bransje og i tillegg en egen fordelsportal med rabatter i mange bransjer. Her kan du bestille kortet.