fbpx

Kredittkort med rabatt på mat- og dagligvarer

Spar mer på dagligvarer med vårt kredittkort! Få rabatter på mat og handle smartere. Gjør hverdagsinnkjøpene lønnsomme nå!

Beste valg av kredittkort for 2024

 • Du får 1% bonus på alle kjøp og 2% på dagligvarer.
  Reiseforsikring + Dagligvareforsikring
  Gebyrfrie uttak i utlandet.
  Aldersgrense: 18 år
  Maks Kreditt: 100 000,-
  Rentefri Kreditt: 45 dager
  Velg Cashpoints eller Cashback
  Eff. rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kost. 1.764. Tot. 16.764.
Finn ditt perfekte kredittkort
kredittkort med rabatt på mat og dagligvarer
Denne siden inneholder kommersielle lenker.

Kredittkort med rabatt på Mat og dagligvarer

Vi har sett på et utvalg av populære kredittkort med rabatter på mat og dagligvarer også kalt dagligvarekort. Du kan spare mye penger på å ha et kredittkort med rabatt på dagligvarer sen mat og dagligvarer normalt står for en stor utgift for de fleste hver måned.

Med Ikano Visa får du1% rabatt på dagligvarer og på alle bensinstasjoner alle steder pluss hele 2% rabatt på Shell Stasjoner. Ikano har også månedsrabatter innenfor en bestemt bransje hver måned og en eksklusiv fordelsportal med mange gode rabatter. Bonustak er på hele 5000,- pr år.

Kredittkort med rabatt rabatter på mat- og dagligvarer.

Se mer om populære kredittkort med flybonus.

Andre kredittkort med bonus er Trumf Visa som har, 2% bonus på kjøp av dagligvarer hos samarbeidspartnere, reiseforsikring og diiverse gunstige rabatter og kundetilbud. Maks kreditt er 75 000,- og Eff rente 26,6 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 16.759. Les mer om Trumf Visa kredittkort.

Kredittkort dagligvarer, kredittkort med dagligvarerabatt, dagligvarerabatt med kredittkort, dagligvarer kredittkort, dagligvare kredittkort.