fbpx

Kredittkort med lav rente

Sammenlign kredittkort hos oss og oppdag hvordan du kan oppnå større økonomisk frihet. Med våre lavrentekort kan du handle nå og betale senere, samtidig som du sparer på rentekostnadene. Ideelt for deg som ønsker å ta smarte finansvalg!

Beste kredittkortene med lav rente

  Finn ditt perfekte kredittkort
  Sammenlign kredittkort


  Vi har lagt en liste på 3 kredittkort med relativt sett lav rente som også har fordelsprogrammer du kan spare penger på. Dvs disse kredittkortene har i tillegg til relativt sett lav rente et fordelsprogram du kan spare penger på. Dette er altså ikke en liste på det kortet med den laveste renten i Norge. Det kortet som kommer bra ut her er Santander Red kredittkort.

  Santander Red Visa har en bra rente for å være et kredittkort som også har et bra rabattprogram. Rabattprogrammet gir deg opptil 15% rabatt hos over 200 nettbutikker.

  Det er selvsagt er fordel å ha et kredittkort med relativt sett lavere rente, men husk at uansett hvilken rente man har på kredittkortet bør man betale tilbake all brukt kreditt hver måned slik at renten på kortet ikke begynner å løpe. Vi rekommanderer ikke å bruke et kredittkort som et lån. Med et fordelsprogram kan du spare penger, å betale rente er kun en kostnad.

  Kredittkort søkes direkte på nett og søknaden kan signeres elektronisk med BankID. Det er gratis å søke kort.

  Kredittkort og rente.

  Vi gjør oppmerksom på at vi ikke rekommanderer bruk av kredittkort som lån, vi mener at man helst aldri betale rente på et kredittkort men betale ned den utestående kreditten hver måned.

  Velg et kredittkort
  Innen du søker kredittkort prøv å finn ut hva det er du egentlig bruker mye penger på. Det er på det daglige forbruket ditt du har mest å hente på å bruke et kredittkort. Kjører du mye bil er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt eller om du reiser mye er det lurt å ha et kredittkort med flybonus og reiseforsikring.

  Bruker du mye bensin er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt.

  Det kan også være lurt å ha flere kredittkort fordi at du da totalt sett har flere fordeler. Uansett hvilket eller hvilke kredittkort du velger er det viktig å betale tilbake det du har brukt hver måned. Hvis renten begynner å løpe spiser rentekostnadene kjapt opp gevinsten kredittkortene gir.

  Kredittkort test – sammenligne kredittkort
  Vår målsetning er å hjelpe deg få finne et passende kredittkort på en enkel og kjapp måte.
  Husk at vår omtale om hvert kredittkort kun er en oversikt og ikke fullstendig informasjon. Fullstendig info finnes på kredittkortutstedernes hjemmesider.

  Det tar kun minutter å søke kredittkort
  Det er enklest å søke kredittkort hvis du har BankID. Med BankID tar det normalt kun minutter å søke kredittkort og du får ofte svar på søknaden umiddelbart. De kredittkort som ikke har umiddelbart svar svarer uansett raskt. Blir du bevilget et kredittkort kan du ha det i postkassen allerede etter noen få dager.

  Tips for bruk av kredittkort
  Uansett hvilket kredittkort du har – betal hele beløpet du har brukt hver måned. Hvis det begynner å løpe rente på kredittkortet så spiser renten kjapt opp gevinsten å bruke kortet kjapt.
  Lær Pin-koden utenat og ikke fortell noen andre om koden din. Lagre telefonnr til kundeservice og sperretjeneste slik at du kjapt kan ringe din leverandør hvis du taper kortet.

  På Kredittkort-listen.no har vi kun kredittkort fra utstedere som er godkjente av Finanstilsynet.