fbpx

Kredittkort med flybonus

Du kan spare mye penger på å bruke et kredittkort med bonus på flyreiser. Tusener av kroner kan bli spart med bruk av rett kredittkort. Vi har sett på de to kanskje vanligste kortene med flybonus i Norge.

Sammenlign kredittkortBank Norwegian kredittkort – Alt du betaler med kortet gir 1% Cashpoints på kjøp opp til 100 000,- pr kalenderår og 0,5% på all bruk over 100 000,- som kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian. Du får Ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter med Norwegian: 4% CashPoints på LowFare-billetter og 10% på billettprisen på Flex-billetter.
Andre reisefordeler: Betal 50% av reisen så har du reise- og avbestillingsforsikring (begr. dekn. for pers. over 70 år). Forsikring mot tapt avgang, gebyrfrie kontantuttak i utlandet og egenandelsforsikring leiebil.

Sas Eurobonus Classic American Express – Du får 10 eurobonus poeng pr 100 kr du bruker med kortet. Companion ticket aktiveres ved 100 000 kr i omsetning, med denne kan 1 eller 2 pers. reise på EuroBonus tur med 50% poengrabatt. Reise- og Avbestillingsforsikring når du betaler minst 50% av reisens totale kostnad med kortet. Personer over 70 år har begrenset forsikring.

Med Norwegian og SAS kortene kan du spare til reisen hver dag hele året. Kortene har også mange andre fordeler og det kan være lurt å ha både Norwegian og SAS kortene.

  Finn ditt perfekte kredittkort

   

  Vi har valgt at ikke gi kortene med flybonus terningskast.

  Vi overlater deg til deg at avgjøre hvilket av disse kortene som passer best til deg og ditt bruk.

  Velg et kredittkort

  Innen du søker kredittkort prøv å finn ut hva det er du egentlig bruker mye penger på. Det er på det daglige forbruket ditt du har mest å hente på å bruke et kredittkort. Kjører du mye bil er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt eller om du reiser mye er det lurt å ha et kredittkort med flybonus og reiseforsikring, eller ruker du mye bensin er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt osv.

  Det kan også være lurt å ha flere kredittkort fordi at du da totalt sett har flere fordeler. Uansett hvilket eller hvilke kredittkort du velger er det viktig å betale tilbake det du har brukt hver måned. Hvis renten begynner å løpe spiser rentekostnadene kjapt opp gevinsten kredittkortene gir.

  Kredittkort test – sammenligne kredittkort
  Vår målsetning er å hjelpe deg få finne et passende kredittkort på en enkel måte.
  Husk at vår omtale om hvert kredittkort kun er en oversikt og ikke fullstendig informasjon. Fullstendig info finnes på kredittkortutstedernes hjemmesider. Det finnes flere kredittkort som gir flybonus. Disse kortene er et utvalg av flybonuskort i Norge.

  Kredittkort søkes direkte på nett
  For å søke kredittkort fyller du i søknaden direkte på nettsiden til kredittkortutstederen. Du kan signere søknaden elektronisk med BankID slik at prosessen løper litt mer effektivt.

  Tips for bruk av kredittkort
  Uansett hvilket kredittkort du har – betal hele beløpet du har brukt hver måned. Hvis det begynner å løpe rente på kredittkortet så spiser renten kjapt opp gevinsten å bruke kortet kjapt.
  Lær Pin-koden utenat og ikke fortell noen andre om koden din. Lagre telefonnr til kundeservice og sperretjeneste slik at du kjapt kan ringe din leverandør hvis du taper kortet.

  SAS – Widerøe og Norwegian

  De tre store flyselskapene i Norge er SAS, Widerøe og Norwegian. Widerøe flyr mest innenlands i Norge mens SAS og Norwegian flyr internasjonalt. SAS har et flybonus system som kalles for Eurobonus der enn kan samle på Eurobonuspoeng og kjøpe flybiletter hos SAS og partners for poengene. Norwegian har et lignende system der du samler Cashpoints, Cashpoints lar deg kjøpe billetter hos Norwegian. Widerøe har ikke et eget system men en kan samle Eurobonuspoeng på Widerøe fly. Det finnes ikke noe spesielt kredittkort som har bonus på Widerøe flyvninger men det sies at det skal komme et slikt kort nå i år.

  På Kredittkort-listen.no har vi kun kredittkort fra utstedere som er godkjente av Finanstilsynet.  Ekonomi & Finans