fbpx

Santander Red kredittkort anmeldelse 2024

 • Kredittkortet med lav rente.
  Opp til 30% rabatt hos over 250 nettbutikker.
  Gebyrfrie varekjøp inn- og utenlands og kontaktløs betaling.
  Aldersgrense: 18 år
  Maks Kreditt: 100 000,-
  Rentefri Kreditt: 50 dager
  Lav rente og bra rabattprogram
  Eff. rente 17,1%, 15.000,- o/12 mnd. Kost. 1.323. Tot. 16.323
Finn ditt perfekte kredittkort

En oversikt av Santander Red kredittkort

 • Maks Kreditt 100 000,-
 • Rentefrie dager 50
 • Årsavgift kr. 0,-
 • Varekjøp kr 0,-
 • Nominell rente pr. år 14,89%
 • Effektiv rente pr. år 17,1%*

Krav til søker av Santander Red kortet

 • Ha fylt 20 år
 • Ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

*Priseksempel: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.323. Totalt 16.323.

Santander Red kredittkort gir deg mange fordeler og et av markedets laveste kredittkortrenter. Med kortet får du blant annet:

 • Fordelsprogrammet Kickback gir deg rabatter i form av cashback på opp til 30% hos over 250 nettsteder.
 • Opptil 25% rabatt hos over 300 spisesteder og på hundrevis av butikker, hoteller, aktiviteter m.m.
 • Gebyrfrie varekjøp inn- og utland.
 • Et av markedets beste kredittkortrenter med 14,89% i nominell rente.
 • Nyhet! Med Virtuelt kort – Mitt Kort har du tilgang til kortet på min side. Det gjør det enklere og kjappere å handle over Internett. Du får også tilgang til det virtuelle kortet allerede etter ca en virkedag etter at din søknad på kortet har blitt godkjent.
 • Støtter Apple Pay.
 • Kredittgrense kr. 100.000,- –  Årsavgift kr. 0 – Inntil 50 dager rentefritt.

Fordelsprogrammet Kickback fra Santander gir deg opptil 30% rabatt hos over 250 nettsteder

Med Santander Red har du tilgang til fordelsprogrammet kickback fra Santander som gir deg rabatter på over 250 nettsteder. Du får rabatten i form av Cashback som du får innbetalt på din konto hver måned. Kickback programmet fra Santander er et av Norges største lojalitetsprogram.

Her finnes mange kjente merkevarer og mye annet spennende. Du får blant annet 6% hos Zalando, 8% rabatt hos Nelly.com, 7% på Hotels.com, 8% på Expedia, 6% på Ellos, 6% på coverbrands + mye annet bra. Det kommer også kontinuerlig spesialtilbud som f. eks. 30% på innredingsartikler hos Scandinavian Design.

Hvordan fungerer Kickback programment og Cashback? Du registrerer deg hos Santander Kickback gratis og uforpliktende. Sen er det meget enkelt, du handler med ditt Santander Red kredittkort og du får månedlig utbetaling av rabatten rett inn til ditt Santander-kort.

Santander kickback lojalitetsprogram


Andre fordeler med Santander Red

Restaurantrabatt på opp til 25% hos over 300 restauranter
Som Santander Red kunde får du opptil 25% rabatt på over 300 restauranter / spisesteder og på hundrevis av butikker, hoteller, velvære, aktiviteter, kulturopplevelser m.m i Norge. Rabatten gjelder for både deg og de du tar med deg på restaurantbesøket såfremt du viser booking-sms eller “drop in bevis” til servitøren ved matbestilling.

Virtuelt Kort – Mitt Kort

Med Mitt kort har du tilgang til ditt kredittkort på min side. Mitt kort er en kopi av det kortet du har og du har alltid tilgang til dette kortet på Min Side og i Mobilbanken. Dette betyr at du kan bruke kortet selv om du ikke har det fysiske kortet til stede eller har ødelagt det da du enkelt finne din kortinformasjon på Mitt Kort. En annen fordel er at det blir enklere og raskere å handle på nettet fordi du har kredittkortet tilgjengelig både på Mobilbanken og på Min Side.

Virtuelt kort gjør at du får tilgang til pengene kjappere når du søker om kredittkortet. Du kan begynne å handle på nett innen du får kortet i postkassen. Du får tilgang til det virtuelle kortet omtrent en bankdag etter du har fått godkjent søknaden.

Santander Red Visa har en nominell rente på kun 14,89% og årlig effektiv rente 17,1 %. Detter er lavt for å være et kredittkort. Normalt tar kredittkorten betalt for fordeler i form av høyere rente. Med Santander Red får du mange fordeler og samtidigt er relativt sett lav kreidtkortsrente.

Betalingsutsettelse i inntil 50 dager

Med Santander Red kan du utsette betalingen i inntil 50 dager uten at du betaler rente eller gebyrer. Du mottar faktura en gang i måneden som viser deg hvor og når du har brukt kortet, totalt benyttet kreditt, eventuelle valutakurser og totalt utestående beløp i norske kroner.

Fakturadato er den siste i måneden og 20 dagers betalingsfrist på denne fakturaen. Dette betyr at du får opptil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse på dine varekjøp.

Kontaktløs betaling – Alle kort har mulighet for Kontaktløs betaling uten ekstra kostnad. Sandander red kontaktløs betaling


Apple Pay med Santander Red

Apple Pay er en digital lommebok, likt Vipps, som kan brukes overalt der du kan betale med kontaktløs betaling i hele verden. Santander er de første som tar det i bruk i Norge. Dette betyr at du får tilgang til Apple pay når du har Santander Red Visa.

Du kan dra nytte av alle de gode fordelene med Santander Red kortet når bruker Apple Pay. Ikke bare får du tilgang til et meget bra betalingssystem, du får også fordelene via kredittkortet, som rabatt på butikker osv.

Dette er fordelene med Apple Pay
Du kan betale med din iPhone eller Apple Watch i butikken.
Du kan gjennomføre betaling selv om du har glemt lommeboka hjemme.
Helt trygt og sikkert å bruke, systemet bruker fingerprint eller face id. Det er ikke mulig for andre å misbruke din konto.
Kan brukes i Norge og i utlandet.
Kan brukes til betaling på nett.
Du kan koble til flere kort i din Apple Pay konto, både debet- og kredittkort.
Dette er totalt sett et meget bra og brukervennlig betalingssystem.

Les også: Slik fungerer Apple Pay.


Hvorfor velge Santander Red

 • Større handlefrihet i hverdagen
 • Et av markedets enkleste og beste kredittkort
 • Programmet Kickback gir deg cashback på opp til 15% hos over 250 nettteder. Dette er et av de største lojalitetsprogrammene i Norge.
 • Rabatt hos 300 restuauranter/spisesteder, hoteller, aktiviteter, butikker, kulturopplevelser m.m
 • Fleksibel tilbakebetaling – Du bestemmer om du vil betale hele regningen ved forfall eller om du vil utsette deler av den til 14,89% nominell rente.
 • Handle på nett og utenlands med større sikkerhet med kredittkort enn debetkort.
 • Virtuelt kort – Mitt kort och gode selvbetjeningløsninger via Min Side, Mobilbank og Kontofon.
 • Du får tilgang til en rekke tilleggstjenester som bla gunstige forsikringer, regningbetaling, velge PIN osv.
 • Støtter Apple Pay

Søk Santander Red kortet idag.

Santander Red kortet bilde


Forsikringer knyttet til Santander Red Visa

Du kan tegne/knytte disse forsikringene til Santander kortet.
Advokatforsikring – Med denne forsikringen får du 15 timers advokathjelp til prisen av én. Pris kr 159,- per måned.
Betalingsforsikring – Sikrer deg hjelp til å få betalt ned kredittkortgjelda da uhellet oppstår. Pris 1% av utestående saldo per måned.
Id-tyveriforsikring – Santander hjelper deg med å forebygge identitetstyveri eller bistår deg hvis du blir rammet. Pris kr 22,- per måned.
Helseforsikring – Med denne får du tilgang til riktig behandling til rett tid etter at du har fått henvisning fra din lege. Pris kr 207,- pr måned.

Se fullstendige vilkår på nettsiden til Santander


Renter og Gebyrer, kostnader og annen info

Årsavgift kr 0,-
Etableringsgebyr kr 0,-
E-postfaktura kr 0,-
Papirfaktura kr 40,-
Kopi av faktura kr 20,-
Varekjøp inn-/utlant kr 0,-
Kontantuttaksgebyr inn-/utland kr 30 + 1% av beløp
Overtrekksgebyr kr 125,-
Purregebyr iht. statens gjeldende satser
Valutapåslag 1,75%
Rentefri betalingsutsettelse varekjøp – Inntil 50 dager
Øvre kredittramme – opptil kr 100.000,-*

* Initiell kredittgrense (normalt fra kr 10 000 – 50 000) er blant annet basert på inntekt og alder på søknadstidspunktet. Kredittgrensen kan senere økes til inntil kr 100 000.

Rente ved benyttet kreditt:
Årlig nominell rente 14,89%
Årlig effektiv rente 17,1%**

** Årlig eff.rente beregnet iht. bransjestandard er 17,1 % basert på varekjøp og kontantuttak på kr 15 000, nedbetalt over 12 mnd i like store terminbeløp på kr 1 360,28. Dette utgjør en kredittkostnad på kr 1 323,39, og en samlet kredittkjøpspris på kr 16 323,39.

Renteberegning

Du belastes ikke renter for varekjøp dersom du betaler utestående saldo ved forfall. Velger du å ikke betale hele saldoen ved forfall, påløper det renter fra kjøpsdato for det til enhver tid utestående beløp frem til innbetalingsdato. Ved kontantuttak påløper det renter fra uttaksdato, samt kontantuttaksgebyr. Bruk på postkontor, i banker, minibanker, regningsbetaling og overføring til konto regnes som kontantuttak og belastes med de kostnader kontantuttak medfører.

Andre gebyrer og tjenester

Hente PIN-kode kr 0
Velge selvvalgt PIN kr 0***
Erstatningskort kr 99
Administrasjonsgebyr ved inaktivt kort kr 149****
Nødkort- og nødkontanter Kr 250

*** Kostnadsfritt ved nybestilling og ordinære fornyelser. Ved bestillinger utenom dette tilkommer det en kostnad, iht. gjeldende pris for erstatningskort, knyttet til produksjon og utstedelse av nytt kort.

**** Administrasjonsgebyr påløper kun dersom kortet ikke blir brukt på 12 mnd. Du vil bli varslet om dette i god tid før forfall, slik at du kan ta i bruk kortet ditt og unngå gebyret.

Beløpsgrenser for kontantuttak i minibank i Norge og i utlandet

Kontantuttak per 24 timer – kr 10 000,-
Kontantuttak per 7 dager – kr 10 000,-


Fakturering

En gang i måneden får du tilsendt en faktura til din e-post. Hvis du vil ha faktura per post så er dette en tilleggstjeneste som belastes med gebyr på kr 40 pr faktura.

Når som helst kan du betale inn hele eller deler av ditt utestående saldo. Du må til et minimum betale 3% av din saldo hver måned eller minimum kr 300,-. Hvis du ikke betaler minstebeløpet ved forfall og ved en en eventuell utstedelse av betalingspåminnelse så belastes det omkostninger iht. gjeldende lover og regler.

Kort i utlandet

Når du bruker kortet utenlands eller i annen valuta enn i NOK blir transaksjonsbeløpet omregnet fra valutaen i det landet du bruker kortet til norske kroner samme dag som beløpet avregnes mellom den utenlandsk banken og kortutstederen. Når omregningen gjøres så brukes markedskursen for kjøp/salg av valuta pluss valutapåslaget på 1,75%. Som kortholder bærer man risikoen for svingninger i valutakursen.

Se videoen om hvordan Santander Kickback fungerer

Fordeler

 • Et av markedets beste renter
 • Meget bra kickback program
 • Gode rabatter på hoteller & restauranter
 • Gebyrfrie varekjøp inn- og utland
 • Virturelt kort – Mitt Kort

Ulemper

 • Ikke drivstoffsrabatt
 • Ikke reiseforsikring

Krav til søker:

 • Ha fylt 20 år
 • Ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Er du heller interessert i et lån uten sikkerhet? Da kan du lese mer om forbrukslånet fra Santander.


Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander, den spanske banken som er en av verdens største finanskonserner. Hovedkontoret for Norden ligger på Lysaker. Norden er definert som et satsningsområde og den Nordiske enheten har en forvaltningskapital på NOK 121 mrd. Santander har over 1400 ansatte i Norden hvorav 600 er i Norge. Banken er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, og tilbyr også kredittkort, forbrukslån og spareprodukter.

De mest profilerte produktene til Santander i Norge er billån, fritidslån, kredittkort, forbrukslån, handlekonto og sparing på sparekonto og høyrentekonto. Banken sin sikringsfond dekker innskudd på intil 2 000 000,-. I Sverige gir banken ut kortet Santander Mitt Kort +.

Santander er en populær arbeidsplass som gir mange muligheter for utvikling, både faglig og personlig, for mange mennesker. Ledige jobber i Santander utlyses internt på deres hjemmesider.

Kontakt­informasjon

Kort­utsteder: Santander Consumer BankAS
Org. nummer: 983 521 592
Besøks­­­adresse: Strandveien 18, 1325 Lysaker
Post­­­adresse: Postboks 117, 1325 Lysaker
Telefon: 21 08 30 00
Sperring av kort: 21 08 30 00
Kontakt selskapet: kundeservice
E-post: post@santanderkredittkort.no