fbpx

Sbanken kredittkort

Sbanken kredittkort

Sbanken Kredittkort Visa. Sbanken, som er tidligere Skandiabanken, er en populær bank som flere ganger har blitt kåret til banken med de mest fornøyde kundene. Sbanken kredittkort er et kredittkort som har en relativt lav rente for å være et kredittkort. Nedsiden mer kortet er at det ikke har mange fordeler, kredittkortet kommer med en reiseforsikring som er inkludert når du betaler minst 50% av reisens kostnader med kortet.  Sbanken sitt kredittkort har kontaktløs betaling, en årsavgift på 50 kr og en maks kredittgrense på på kr. 100 000,-. Det er ikke gebyr på kontantuttak i Norge og Utland men du betaler rente fra uttaksdato. Så det er ikke gratis å ta ut penger med kortet.

Sbanken Visa passer for deg som vil ha tilgang til ekstra penger, trenger å ha utestående kreditt på kortet, eller trenger en rimelig reiseforsikring til reisen. Det er ikke kortet for deg som vil spare penger gjennom å benytte seg av gode fordeler. Du kan ikke på noen måte spare penger med kortet.

Kort oversikt Sbanken Kredittkort: Maks Kreditt kr 100 000,-, Rentefrie dager 50, Årsavgift kr 50, Papirfaktura kr 45, Valutapåslag 2%, Minibank innland og utenlands kr 0,- men du betaler rente fra uttaksdato, Tilleggskort kr 50, Erstatningskort kr 0, Nødkort/nødkontanter kr 0, Fakturagebyr og månedsgebyr kr 0, Overtrekksrente 18%. Nominell rente 14,634%, Effektiv rente 15,99%. Priseksempel: 15 000,- med 14.96 % eff. rente over 12 mnd. gir totalt 16 189,-. For fullstendig info se nettsiden hos Skandiabanken.

Det finnes mange kredittkort med gode fordeler. Vi har presentert kort med gode fordeler i listen nedenfor. Se hvilket kort som passer deg.

 • opptil 20 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker.
  Reise- og avbestillingsforsikring inkludert.
  Mulighet for betalingsfri måned & ingen maksgrense på fordelsbonus.
  Aldersgrense: 18 år
  Maks Kreditt: 150 000,-
  Rentefri Kreditt: 45 dager
  Bra rabattprogram og bra på reise
  Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.
Finn ditt perfekte kredittkort

Se vår liste av Mastercard med gode fordeler. Et populært mastercard er Remember kredittkort.

Kredittkort hos Sbanken kan bestilles til deg selv, samboer eller ektefelle. Kortet har kontaktløs betaling, reiseforsikring og 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. For at reiseforsikringen skal gjelde når du reiser må minst 50% av reisen, transport og/eller overnatting, være betalt med Sbankens kredittkort for skaden inntreffer. Ved bruk av egen bil må også minst 50% av reiseutgiftene være betalt med kortet (drivstoff, ferge, overnatting). Reiseforsikringen gjelder for husstanden, altså kortholder med ektefelle eller samboer pluss barn under 21 år som har felles adresse i folkeregisteret. Eller til kortholder og inntil 3 medreisende. Når det er flere enn 3 medreisende blir de 3 yngste dekket.

En oversikt av forsikringen. Forsikringen dekker følgende; reisegods, reisesyke, hjemtransport, ansvar checkmark, ulykkesforsikring, avbestilling, forsiket reisegods, behandlingsutgifter, forsinket avgang, innhenting av fastlagt reiserute. Avbestillingsforsikringen gjelder ikke for personer som er fylt 75 år.
Reisesyke og hjemtransport gjelder ikke for personer som er fylt 75 år. Ulykkesforsikringen gir redusert erstatning for personer over 67 år og opphører ved fylte 75 år. Forsikring ved avbestilling gjelder fra det tidspunktet kortet er brukt til å betale minst 50 % av reisens totale kostnad. For full informasjon les på nettsiden til Sbanken.

Om Sbanken – tidligere Skandiabanken

Sbanken, som tidligere hette Skandiabanken, startet i april 2000, og var den første rene nettbanken i Norge. Banken er kjent for å være en bank uten filialer som har god kundeservice. Norsk Kundebarometer har kåret banken til banken med de mest fornøyde kundene hele 16 år på rad. Banken jobber hardt for å yte god kundeservice, være brukervennlige og ikke minst ha gode priser.

Sbanken har ca 300 engasjerte medarbeidere og ca 380 000 kunder og tilbyr tradisjonelle banktjenester, fondhandel, aksjehandel og finansiering på nett.

Sbanken er en norsk bank med hovedkontor i Bergen. Fra høsten 2015 ble banken en selvstendig norsk bank. Frem til den ble en selvstendig norsk bank i 2015, var Skandiabanken NUF en filial av Skandiabanken AB i det svenske Skandia-konsernet. Den 6. november 2017 skiftet Skandiabanken navn til Sbanken.

Fra starten i 2000 var Skandiabanken Norge en filial av Skandiabanken AB. Skandiabanken AB er en del av det nordiske finanskonsernet Skandia som ble etablert i 1855. I februar 2006 overtok det sørafrikanske selskapet Old Mutual aksjemajoriteten i Skandia. Old Mutual solgte så Skandia AB til Skandia Liv i 2011. I januar 2015 kunngjorde Skandia AB at de vurderte å børsnotere den norske filialen. I løpet av året ble banken separert fra den svenske virksomheten og fikk egen konsesjon fra det norske Finanstilsynet. Banken (Skandiabanken ASA) ble børsnotert på Oslo Børs den 2 November 2015.