fbpx Kredittkort-listen.no

Får ikke kredittkort? Slik kan du forbedre sjansene dine

Har du nylig søkt om et kredittkort og blitt avvist? Det kan være flere årsaker til at du ikke får godkjent søknaden din. I denne artikkelen vil vi se på noen av de vanligste årsakene til at folk ikke får kredittkort, og hva du kan gjøre for å øke sjansene dine for å bli godkjent.

En av de vanligste årsakene til at folk ikke får kredittkort er dårlig kredittscore. Hvis du har betalingsanmerkninger eller har misligholdt lån eller kredittkort tidligere, kan det være vanskelig å få godkjent en ny søknad. I tillegg kan høy gjeldsgrad eller lav inntekt også påvirke sjansene dine for å få kredittkort. Det kan være lurt å ta noen skritt for å forbedre kredittscoren din før du søker om et nytt kredittkort.

stresset får ikke kredittkort

Årsaker til avslag på kredittkort

Når du søker om et kredittkort, kan det hende at du får avslag. Det kan være flere grunner til dette. I denne delen vil vi se nærmere på noen av de vanligste årsakene til avslag på kredittkort.

Kredittscore og kredittverdighet

En av de viktigste faktorene som kredittkortselskaper ser på når de vurderer en søknad, er kredittscoren din. Kredittscoren din er en indikator på hvor kredittverdig du er. Hvis du har en lav kredittscore, kan det være vanskelig å få godkjent en søknad om kredittkort.

Kredittscoren din beregnes ut fra en rekke faktorer, inkludert betalingshistorikk, gjeldsgrad og kredittutnyttelse. Hvis du har betalingsanmerkninger eller har misligholdt tidligere kredittavtaler, vil dette påvirke kredittscoren din negativt.

Inntektsnivå

En annen faktor som kredittkortselskaper ser på når de vurderer en søknad, er inntektsnivået ditt. Hvis du har en lav inntekt, kan det være vanskelig å få godkjent en søknad om kredittkort. Kredittkortselskapene vil se på inntekten din for å avgjøre om du vil være i stand til å betale tilbake kreditten.

Gjeld og økonomisk historikk

Kredittkortselskapene vil også se på gjeldsgraden din og din økonomiske historikk når de vurderer en søknad om kredittkort. Hvis du allerede har mye gjeld, kan det være vanskelig å få godkjent en søknad om kredittkort. Kredittkortselskapene vil også se på din økonomiske historikk for å se om du har misligholdt tidligere kredittavtaler eller har hatt betalingsanmerkninger.

I sum kan det være flere årsaker til at du får avslag på en søknad om kredittkort. Det er viktig å huske på at kredittkortselskapene har strenge krav til kredittverdighet og betalingsevne, og at du må oppfylle disse kravene for å få godkjent en søknad.

Hvordan forbedre sjansene for å få kredittkort

Å få kredittkort kan være en utfordring hvis du har dårlig kredittscore eller høy gjeld. Men det er noen trinn du kan ta for å forbedre sjansene dine. Her er noen tips for å øke sjansene for å få kredittkort.

Forbedre kredittscore

Kredittscoren din er en viktig faktor som kredittkortselskapene ser på når de bestemmer om de skal gi deg kreditt eller ikke. Hvis du har en lav kredittscore, kan du ta noen skritt for å forbedre den:

 • Betal regningene dine i tide: Betal alltid regningene dine i tide for å unngå forsinkelsesgebyrer og negative rapporteringer til kredittbyråene.
 • Reduser kredittutnyttelsen: Prøv å holde kredittutnyttelsen din under 30% av kredittgrensen din.
 • Sjekk kredittscoren din: Sjekk kredittscoren din regelmessig for å sikre at den er nøyaktig og oppdatert.

Får ikke kredittkort? – Redusere gjeld

Høy gjeld kan påvirke kredittscoren din negativt og gjøre det vanskeligere å få kredittkort. Her er noen måter å redusere gjelden din på:

 • Prioriter høyrentegjeld: Begynn med å betale ned gjeld med høy rente først.
 • Lag en nedbetalingsplan: Lag en nedbetalingsplan for gjelden din og hold deg til den.
 • Unngå nye lån: Unngå å ta opp nye lån mens du betaler ned gjelden din.

Øke inntekt

En høyere inntekt kan gjøre det lettere å få kredittkort. Her er noen måter å øke inntekten din på:

 • Få en deltidsjobb: Hvis du har tid, kan du vurdere å få en deltidsjobb for å øke inntekten din.
 • Start en sidevirksomhet: Hvis du har en ferdighet eller interesse, kan du vurdere å starte en sidevirksomhet for å tjene ekstra penger.
 • Forhandle lønnen din: Hvis du har en jobb, kan du vurdere å forhandle lønnen din for å få en høyere lønn.

Å forbedre sjansene dine for å få kredittkort starter med ett enkelt skritt: sammenligning. Ikke la et tidligere avslag sette en stopper for din økonomiske fleksibilitet. Ta kontroll over din finansielle fremtid ved å sammenligne ulike kredittkort for å finne det som passer best for din situasjon. En grundig sammenligning kan avdekke muligheter du ikke visste eksisterte og sette deg på veien mot godkjenning. Start din sammenligning i dag og kom nærmere ditt nye kredittkort!

Sammenlign Kredittkort

Lån til oppussing: Finansier din hjemmeoppgradering

Trenger du å pusse opp hjemmet ditt, men mangler midler for å gjøre det? Da kan et lån til oppussing være en god løsning for deg. Dette er en type lån som er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å finansiere oppussingsprosjekter, enten det er å pusse opp et kjøkken, bytte ut taket eller legge nytt gulv.

Lån til oppussing kan være tilgjengelige fra en rekke forskjellige långivere, inkludert banker, kredittforeninger og online långivere. Disse lånene kan variere i størrelse og vilkår, avhengig av långiveren og din kredittverdighet. Det er viktig å gjøre grundig research og sammenligne tilbud fra forskjellige långivere før du tar opp et lån til oppussing, slik at du finner det beste tilbudet for dine behov og økonomiske situasjon.

Lån til oppussing

Grunnleggende om lån til oppussing

Hva er lån til oppussing?

Lån til oppussing er en type lån som er spesielt utviklet for å finansiere oppussingsprosjekter i hjemmet ditt. Det er en god løsning for de som ønsker å forbedre hjemmet sitt, men ikke har nok penger til å gjøre det på egen hånd. Med et oppussingslån kan du låne penger til å dekke kostnadene ved å forbedre hjemmet ditt, og betale det tilbake over tid.

Fordeler med oppussingslån

Det er flere fordeler med å ta opp et oppussingslån. Først og fremst kan det hjelpe deg med å realisere drømmene dine om å forbedre hjemmet ditt uten å måtte vente til du har spart opp nok penger. Det kan også være en god investering, da oppussing kan øke verdien på hjemmet ditt.

Oppussingslån kan ofte ha lavere renter enn andre typer lån, da de er sikret av hjemmet ditt. Dette betyr at banken har en garanti for at de vil få tilbake pengene sine, og derfor kan tilby lavere renter.

I noen tilfeller kan også et kreditkort være et alternativ for å finansiere mindre oppussingsprosjekter, spesielt hvis kortet tilbyr rentefrie perioder eller belønningspoeng. Men vær oppmerksom på at rentene på kreditkort kan være høyere over tid, noe som gjør det viktig å vurdere dette alternativet nøye mot et oppussingslån.

Det kan også være enklere å få godkjent et oppussingslån enn andre typer lån, da banken ser på verdien av hjemmet ditt som sikkerhet

Hvordan søke om oppussingslån

Hvis du ønsker å søke om et oppussingslån, må du først finne en bank eller et finansselskap som tilbyr denne typen lån. Deretter må du fylle ut en søknad og sende den inn til långiveren.

I søknaden må du oppgi informasjon om deg selv og din økonomiske situasjon. Du må også oppgi hvor mye penger du trenger og hva pengene skal brukes til.

Når søknaden er mottatt, vil långiveren vurdere din søknad og avgjøre om du er kvalifisert for lånet. Hvis søknaden din blir godkjent, vil du motta pengene på din konto.

Krav for å kvalifisere til lånet

For å kunne kvalifisere for et oppussingslån, må du oppfylle visse krav. Disse kravene kan variere fra långiver til långiver, men noen vanlige krav inkluderer:

 • Du må være over 18 år gammel.
 • Du må ha en fast inntekt.
 • Du må ha en god kredittscore.
 • Du må ha en stabil økonomisk situasjon.

Det er også vanlig at långivere krever at du oppgir hva pengene skal brukes til, og at du gir dem en oversikt over kostnadene ved prosjektet.

Det er viktig å merke seg at selv om du oppfyller alle kravene, er det ikke garantert at du vil få godkjent lånet. Långiveren vil vurdere din søknad individuelt og avgjøre om du er en god kandidat for lånet.

Konklusjon – Realiser dine oppussingsdrømmer

Å pusse opp hjemmet ditt kan forvandle ditt boareal og øke verdien på eiendommen din. Ved å velge riktig oppussingslån, tar du et klokt skritt mot å realisere dine boligforbedringsdrømmer uten økonomisk stress. Gjør nøye undersøkelser, sammenlign tilbud, og velg det lånet som passer best for dine behov og økonomi. La ditt oppussingsprosjekt bli starten på et enda mer innbydende og verdifullt hjem

Sammelign Oppusingslån

Firmakort: Kredittkort for bedrift

Har du en bedrift og trenger et kredittkort som passer dine behov? Da kan Firmakort være løsningen du har vært på jakt etter. Dette er et kredittkort spesielt utviklet for bedrifter, og det gir deg en rekke fordeler som kan hjelpe deg med å administrere økonomien din på en enklere og mer effektiv måte.

Med Firmakort kan du enkelt holde oversikt over bedriftens utgifter og inntekter, og du kan få tilgang til detaljert informasjon om alle transaksjoner som gjøres med kortet. Du kan også sette opp egne begrensninger og restriksjoner på kortet, slik at du har full kontroll over hvordan det brukes. Firmakort kan også gi deg tilgang til spesialtilbud og rabatter hos ulike leverandører og samarbeidspartnere, noe som kan bidra til å redusere bedriftens kostnader på lang sikt.

Firmakort

Hva er Firmakort

Firmakort er et kredittkort som er spesielt utviklet for bedrifter. Dette kortet gir bedriften muligheten til å ha en egen kredittlinje som kan brukes til å dekke ulike utgifter. Firmakortet fungerer på samme måte som et vanlig kredittkort, men det er tilpasset bedriftens behov og krav.

Fordeler med Firmakort

Firmakort gir bedriften flere fordeler. Først og fremst gir det bedriften muligheten til å ha en egen kredittlinje som kan brukes til å dekke ulike utgifter. Dette gir bedriften økt fleksibilitet og kontroll over økonomien.

Videre kan bedriften få tilgang til ulike fordeler som tilbys av kredittkortselskapet. Dette kan være alt fra rabatter på hotellopphold og reiser til tilbud på kontorrekvisita og andre forbruksvarer.

Firmakort gir også bedriften muligheten til å føre en mer nøyaktig regnskapsføring. Alle transaksjoner vil bli samlet på en faktura, noe som gjør det enklere å holde oversikt over utgiftene.

Ulike typer

Det finnes ulike typer Firmakort å velge mellom. Noen kort tilbyr for eksempel cashback eller andre fordeler, mens andre kort har lavere rente eller gebyrer. Det er derfor viktig å velge et kort som passer bedriftens behov og krav.

Noen av de vanligste typene Firmakort inkluderer American Express Business Card, DNB Bedriftskort og Nordea Business Card. Disse kortene tilbyr ulike fordeler og vil passe bedrifter med ulike behov.

Firmakort er en god løsning for bedrifter som ønsker økt fleksibilitet og kontroll over økonomien. Med en egen kredittlinje og tilgang til ulike fordeler kan bedriften spare tid og penger samtidig som den får bedre oversikt over utgiftene.

Hvordan velge riktig Firmakort

Når du skal velge et Firmakort, er det viktig å finne et kort som passer til din bedrifts behov. Her er noen faktorer du bør vurdere før du bestemmer deg.

Sammenligne korttilbud

Det finnes mange forskjellige Firmakort på markedet, og det kan være lurt å sammenligne tilbudene før du tar en beslutning. Se etter kort som tilbyr lave renter og gunstige betingelser. Sjekk også om kortet har fordeler som passer til bedriftens behov, som for eksempel rabatter på drivstoff eller kontorrekvisita.

Sammenlign og finn det beste kredittkortet

Vurdering av kredittgrense og renter

Før du velger et Firmakort, bør du vurdere kredittgrensen og rentene som tilbys. Kredittgrensen bør være tilstrekkelig til å dekke bedriftens utgifter, men ikke så høy at det blir vanskelig å betale tilbake. Sjekk også rentene som tilbys, og velg et kort med lave renter for å unngå unødvendige kostnader.

Fordelsprogrammer og rabatter

Mange Firmakort tilbyr fordelsprogrammer og rabatter som kan være til nytte for din bedrift. Sjekk om kortet tilbyr rabatter på drivstoff, hotellopphold, eller andre utgifter som bedriften har. Vurder også om kortet gir poeng eller cashback som kan brukes til å redusere bedriftens utgifter.

Husk å vurdere alle disse faktorene før du velger et Firmakort for din bedrift. Ved å sammenligne korttilbud, vurdere kredittgrense og renter, og se etter fordelsprogrammer og rabatter, kan du finne et kort som passer perfekt til din bedrifts behov.

Sammenlign og finn det beste kredittkortet

Kredittscore, hva er det? En klar forklaring

Du har kanskje hørt om kredittscore før, men hva betyr egentlig dette begrepet? Kredittscore er en numerisk verdi som brukes til å evaluere kredittrisikoen til en person eller en bedrift. Jo høyere kredittscore, jo lavere risiko anses du for å være for å ikke betale tilbake lån eller kredittkortregninger i tide.

Kredittscoren din kan påvirke mange aspekter av livet ditt, fra å søke om lån til å leie en leilighet eller til og med å få en jobb. Det er derfor viktig å forstå hva kredittscoren din er, hvordan den beregnes, og hvordan du kan forbedre den hvis den er lav. I denne artikkelen vil vi utforske hva kredittscore er og gi deg noen tips for å øke din.

Kvinne som holder et kreditkort mens hun ser på en bunke regninger, symboliserer viktigheten av kredittscore.

Hva kredittscore er og hvordan det beregnes

Kredittscore er en numerisk verdi som representerer din kredittverdighet og risikoen for at du vil misligholde en gjeld. Denne scoren brukes av långivere og kredittinstitusjoner for å vurdere hvor sannsynlig det er at du vil betale tilbake en gjeld.

Betydningen av kredittscore

Kredittscore er en viktig faktor når du søker om lån eller kredittkort. En høy kredittscore indikerer at du er en pålitelig betaler og gir deg derfor en større sjanse for å godkjennes for lån eller kredittkort. En lav kredittscore kan derimot føre til at du får avslag på søknaden eller at du får høyere renter og gebyrer.

Faktorer som påvirker

Kredittscore beregnes på grunnlag av en rekke faktorer, inkludert din betalingshistorikk, mengden av gjeld du har, lengden på kredittopptakshistorikken din, og antall nye kredittkontoer du har åpnet nylig.

Betalinghistorikk er den viktigste faktoren som påvirker. Hvis du har hatt forsinkede betalinger eller misligholdt gjeld, vil dette ha en negativ effekt.

Kredittscore modeller og byråer

Det er flere kredittscoremodeller som brukes av forskjellige kredittbyråer, som Experian, Bisnode og Defero. Disse modellene bruker forskjellige beregningsmetoder og skalaer for å beregne kredittscoren din.

Det er viktig å merke seg at kredittscoren din kan variere avhengig av hvilken modell og byrå som brukes. Derfor kan det være lurt å sjekke kredittscoren din hos flere kredittbyråer for å få en mer nøyaktig vurdering av din kredittverdighet.

Hvordan forbedre og påvirke din kredittscore

Når det kommer til å forbedre din kredittscore, er det noen tiltak du kan ta for å øke sjansene dine for å bli kreditverdig. Her er noen tips og triks som kan hjelpe deg med å øke din kredittscore og påvirke din kredittrating.

Tiltak for å øke kredittscore

For å forbedre din kredittscore, kan du starte med å sjekke din egen kredittscore. Du kan gjøre dette ved å kontakte kredittopplysningsbyråer som Experian eller Bisnode. Når du har sjekket din kredittscore, kan du ta noen tiltak for å øke den.

En av de beste måtene å øke din kredittscore på er å betale regningene dine i tide. Hvis du har avtalegiro, vil dette gjøre det enklere for deg å betale regningene dine i tide. Det er også viktig å ha en stabil inntekt og god betjeningsevne.

Håndtering av gjeld og betalingsanmerkninger

Hvis du har gjeld eller betalingsanmerkninger, kan dette påvirke negativt. Det er viktig å kvitte seg med betalingsanmerkninger og håndtere gjelden din på en effektiv måte for å forbedre din kredittscore.

Du kan også ta kontakt med kreditorer og avtale en nedbetalingsplan for å håndtere gjelden din. Dette kan hjelpe deg med å forbedre og gjøre deg mer kreditverdig.

Betydningen av stabil økonomi

En stabil økonomi er viktig for å forbedre din kredittscore. Det er viktig å ha et budsjett og holde deg til det for å sikre at du betaler regningene dine i tide og har en stabil inntekt.

Hvis du har mislighold på kontoer eller lån, kan dette påvirke din kredittscore negativt. Det er derfor viktig å ha en stabil økonomi og betale regningene dine i tide for å forbedre din kredittscore og bli mer kreditverdig.

Å forbedre din kredittscore kan være en utfordring, men det er noen tiltak du kan ta for å øke sjansene dine for å bli mer kreditverdig. Ved å følge disse tipsene og triksene, kan du forbedre din kredittscore og bli mer kreditverdig.

Kredittkort uten kredittsjekk: Alt du trenger å vite

Mange lurer på om det er mulig å få kredittkort uten kredittsjekk i Norge. Sannheten er at i Norge, på grunn av strenge finansielle reguleringer og forbrukerbeskyttelse, tilbys ikke kredittkort uten en kredittsjekk. Denne artikkelen forklarer hvorfor og tilbyr alternativer for de som har vanskeligheter med å få kreditt.

En kvinne som holder et kredittkort i hånden, symboliserer konseptet med kredittkort uten kredittsjekk

Hvorfor kredittkort uten kredittsjekk ikke er tilgjengelig i Norge

I Norge er bankene og finansinstitusjonene forpliktet til å utføre en kredittsjekk før de utsteder kredittkort. Denne prosessen er for å beskytte både utlåner og låntaker fra overdreven gjeldssetting. En kredittsjekk hjelper med å sikre at låntakeren har evnen til å betale tilbake lånet, noe som reduserer risikoen for økonomiske vanskeligheter i fremtiden.

Alternativer for personer med lav Kredittscore

For personer med lav kredittscore eller betalingsanmerkninger finnes det andre veier å utforske. I stedet for å søke etter kredittkort uten kredittsjekk, kan det være klokt å se på hvordan man kan forbedre sin kredittscore. Dette kan inkludere å betale ned eksisterende gjeld, holde seg til et budsjett og unngå forsinkede betalinger. For de som trenger akutt tilgang til midler, kan et forbrukslån med lavere krav være et alternativ, men det er viktig å nøye vurdere renter og vilkår

Å bygge opp og forbedre din kredittscore

En god kredittscore er nøkkelen til å få tilgang til finansielle produkter, inkludert kredittkort. Det finnes flere skritt du kan ta for å forbedre din kredittscore, som inkluderer å jevnlig sjekke din kredittrapport for feil, betale regninger i tide, og bruke kreditt ansvarlig. Ved å bygge opp og vedlikeholde en god kredittscore, øker du dine sjanser for å få godkjent en søknad om kredittkort i fremtiden.

Tips og råd for finansiell helse

Det er også viktig å forstå grunnleggende om finansiell helse. Dette inkluderer å lage et budsjett, spare for uforutsette utgifter, og lære seg om ulike finansielle produkter. Å ha en solid forståelse for din egen økonomi kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger og unngå fallgruver som kan føre til dårlig kreditt.

Oppsummert, selv om kredittkort uten kredittsjekk ikke er tilgjengelige i Norge, finnes det skritt du kan ta for å forbedre din økonomiske situasjon og kredittscore. Med riktig strategi og tålmodighet kan du arbeide mot en sterkere finansiell fremtid og tilgang til de kredittkortene og lånene du trenger.

Sammenlign ulike kredittkort for å finne det beste for deg

Nå som du forstår begrensningene og alternativene til kredittkort uten kredittsjekk, kan det være lurt å sammenligne ulike kredittkort for å finne det som passer best for din økonomiske situasjon. På vår nettside tilbyr vi en omfattende sammenligningstjeneste hvor du kan se forskjeller i renter, gebyrer, og andre viktige egenskaper ved ulike kredittkort. Dette kan hjelpe deg å ta en informert beslutning basert på din økonomiske kapasitet og behov.

Vi forstår at det å velge riktig kredittkort kan være en utfordring, spesielt hvis du har en kompleks økonomisk historie. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å sammenligne kredittkort basert på ulike faktorer som er viktige for deg. Enten du leter etter et kredittkort med lav rente, belønninger, eller spesielle tilbud, har vi verktøyene og informasjonen du trenger for å gjøre et godt valg.

Klikk her for å sammenligne kredittkort og finne det beste alternativet for deg

Slik sparer du over 10000 kroner med kredittkort

Du kan spare mye på kredittkort uansett om du er singel eller om du har en stor familie. Med smart bruk av kredittkort kan du kjapt spare over 10 000 kroner på hvert år. Vi skal nå vise deg hvordan du kan gjøre det samme.

Vi har valgt å ta et eksempel for en familie på 2 voksne og 3 barn for å se hvor mye de kunne ha spart med et middels forbruk av diverse varer med smart bruk av kredittkort. Det finnes mange produkter de fleste bruker uansett om man er singel, samboer eller har familie. Vi har bestemt for å prøve å finne de helt opplagte ting folk flest kan spare penger på med kredittkort.

Vi tenkte å se nærmere på rabatter og bonusavtaler på bensin, reise, forsikring og generelt bruk.

Hvordan man spare med kredittkort

Bensin og drivstoff – Spar 1620 kr på Bensin med 365Direkte MasterCard

365direkte Mastercard er et kort som er mest kjent for å gi rabatter på bensin. Kortet gir 3,65% rabatt pluss 34 øre per liter drivstoff rabatt hos Esso. Dette betyr at du får opp mot 85-92 øre rabatt pr liter bensin når du fyller tanken hos ESSO. Hos alle andre bensinstasjoner får du 2% rabatt med kortet. Hvis du fyller 150 liter bensin per måned hos Esso sparer du ca 135 kr per måned, hvilket motsvarer 1620 kr pr år.

nowegian flex bestilling

 

Reise og flybilletter – Spar 6514 kr på flybilletter med Bank Norwegian kortet.

Her har vi tatt et ganske så vanlig eksempel med en flybillett hos Norwegian med flex billetter til Malaga (sommer 2018) for 2 voksne og 3 barn for reise midt i vanlig ferietid i Juli. Reisen er fra Gardemoen til Malaga den 5 Juli og fra Malaga til Oslo den 19 Juli (se bilde).

Hvis du betaler denne reisen med Bank Norwegian sitt kredittkort får du 20% cashpoints på denne reisen. Dette motsvarer 32569 kr * 0,2 = 6514 kr. 1 cashpoint hos Norwegian motsvarer 1 krone for å kjøpe flybilletter hos Norwegian så dette betyr 6514 kr til å kjøpe billetter hos Norwegian neste gang du flyr med de. En meget grei måte å spare penger på.

Bank Norwegian kortet gir deg 5% cashpoints på Lowfare billetter og 20% på Flexbilletter.

Reiseforsikring – Spar 400 kr på reiseforsikring med Remember Kredittkort

Når du åker på ferie er det flere kredittkort som gir reiseforsikring når du betaler minst 50% av reisen med kortet. For eksempel Bank Norwegian kredittkort og Remember Kredittkort har reise- og avbestillingsforsikring. Det varierer en god del på hvor mye en reiseforsikring koster så vi velger å sette et relativt lavt beløp (400 kr) i besparelse her.

Reiseforsikring kan være meget bra å ha hvis noe uforutsett skjer når du er på ferie. En reise kan bli svært dyr med uforutsette hendelser.

Leiebil – Spar 2879 kr på leiebil med Remember Kredittkort.

Når vi åker til Malaga på samme datoer som i eksemplet oven ønsker vi også å ha en leiebil for de dagene vi er på ferie. Vi trenger en bil fra den 5 Juli til den 19 Juli som er passelig til 2 voksne og 3 barn. Her har vi valgt en Hyndai i30 som har plass for 5 personer og 3 reisevesker. Med i prisen er 1 ekstra barnestol fra 8 – 18 kilo og 1 ekstra barnestol fra 15 – 45 kilo.

Med Remember Mastercard får du rabatt hos 9 leiebil selskaper. Hos Holiday Auto får man hele 10% rabatt når man utfører betalingen med Remember Mastercard. Vi har funnet en Hyndai i30 hos Holiday Auto fra 5 – 19 Juli i Malaga for en pris av 28 792 kr, se bildet. Med Remember kredittkort får vi her 10% rabatt hvilket motsvarer en besparelse på 2879 kr.

leiebil hyndai remember kredittkort

Hoteller – Spar 491 kr med Santander Red Kredittkort.

Med Santander Red Kredittkort og Remember Kredittkort får du 4 % rabatt på Booking.com, mellom 7-10% rabatt hos Hotels.com og rabatter hos mange andre reiseleverandører. Vi har gjort en bestilling på Nordic Host i Oslo for 5 dager til en familie med 2 voksne og 3 barn mellom den 15 – 20 august 2018 (bestilt i april 2018) til en kostnad av 12 277 kr. Dette er et rom med en middels pris i sentrale Oslo. Det er veldig forskjellig hvor ofte folk booker hoteller og hvor folk booker hoteller i løpet av et gjennomsnittlig år. Noen åker mest med jobb, noen åker mest på fritiden, noen åker oftest utenlands og noen oftest innenlands. Det som i hvert fall er klar er at det er at mange kan spare mye penger på å booke hotell og leiligheter på en smart måte.

Besparelsen i dette eksemplet er 12 277 * 0,04 (4%) = 491 kr

Nordic host hotell Booking

Mat og dagligvarer – spar 1284 kr med Ikano Visa

I følge Sifo bruker en kjernefamilie på 2 voksne og 2 barn 9450 kr pr måned på mat og drikke, husholdsartikler og andre dagligvarer per måned, se Sifo sitt referansebudsjett.  Vi har i eksemplene oven regnet på en familie på 2 voksne og 3 barn så i vårt eksempel legger vi til 1250 kr i måneden slik at eksemplet passer bedre en familie på fem med en månedskostnad på 10 700 kr. Dette motsvarer 128 400 kr på et år. Når du handler mat og daglivarer med Ikano Visa får du 1% rabatt.

Besparelse i løpet av 1 år er 128 400 kr * 0,01 (1%) = 1284 kr.

Andre forbruksvarer som klær og sko, elektronikk, sportutstyr og annet:

Det finnes veldig mye du kan få rabatt på her. Remember Kredittkort, Santander Red og FlexiVisa gir deg opp til 25% rabatt hos over 200 nettbutikker. Med Ikano Visa får du månedlige rabatter i ulike bransjer hver måned og med yA Bank Visa kan du velge månedsrabatt hver måned. Komplett Bank kredittkort gir deg blant annet 2% rabatt på all netthandel og opp til 6% hos komplett.no.

Total Sparing – 13 188 kr

Bensin og drivstoff – 1620 kr
Reise og flybilletter – 6514 kr
Reiseforsikring – 400 kr
Leiebil – 2879 kr
Hoteller – 491 kr
Mat og Dagligvarer 1284 kr

Totalt: 13188 kr*

*Dette er viktig. Hvis du skal kunne spare penger med et kredittkort må du betale ned alt du har brukt på kortet ved første forfall (den første fakturaen). Hvis du ikke betaler av hele beløpet du har brukt ved forfall løper det rente på kreditten. Renten på kredittkort er som oftest over 20% og spiser kjapt opp det du sparer med kortet.

Denne artikkelen er skrevet 10 august 2015