fbpx

Monobank lanserer nytt kredittkort sammen med Widerøe og SAS Eurobonus

Monobank inngår kredittkort samarbeid med Widerøe og SAS Eurobonus.

monobank kredittkortMonobank har store planer for kredittkortmarkedet og inngår et kredittkort samarbeid med Widerøe og SAS Eurobonus. Kortet er planert å være ute på markedet i andre halvår 2017 og bli et tredje flykort alternativ til Bank Norwegian kortet og SAS Eurobonus kortene.

– Vil tilby kortet til Widerøes sine kunder 

Monobank sitt nye samarbeid med Widerøe betyr at de kan tilby kredittkortet til Widerøes sine kunder. Dette er ikke en helt ubetydelig avtale siden mer enn 2,8 millioner passasjerer reiste med Widerøe i 2015. Widerøe er det største regionale flyselskapet i Norge med mer enn dobbelt så mange destinasjoner som noen konkurrent. “Dette partnertilbudet passer perfekt til Monobanks multikanalstrategi og vil styrke vår
tilstedeværelse i Norge betydelig», sier banksjef Bent H. Gjendem i Monobank.”

Fordelene med Bank Norwegian Visa

Monobank kredittkort vil gi Eurobonus poeng på all kortbruk, flyreiser, billeie og hotellopphold

Det nye Monobank kortet vil gi Eurobonus poeng på all kortbruk. Poengene vil du kunne benytte hos Widerøe, SAS eller andre partnere. I tillegg til at du får poeng på all kortbruk skal kortet også gi Eurobonus poeng på flyreiser inklusiv anbudsreiser, billeie og hotellopphold. Kortet vil også gi ytterligere opptjening av poeng i tillegg til dagens EuroBonus til passasjerer på kommersielle ruter.

➤ Beste kredittkort med flybonus

Spesialtilbud knyttet til Widerøe sitt rutenett

Monobank og Widerøy vil også utvikle en rekke spesialtilbud knyttet tili Widerøes sitt rutenett til kortbrukerne i tillegg til bonuspoengfordelene.

Alle detaljer kring hvordan fordelene på kredittkortet skal fungere er ikke helt avklart ennå. Monobank og Widerøe arbeider for å ferdigstille fordelsprogrammet. Vi antar at kortet vil bli mer likt SAS Eurobonus Mastercard sammenlignet med SAS Eurobonus Amex kortene men selvsagt med nye fordeler som disse kortene ikke har. De nye Monobank kortet vil kunne ha helt nye fordeler knyttet til Widerøe samarbeidet. Dette kan bli en meget spennede kredittkort. Monobank kredittkort vil ha både Widerøe fordeler og Eurobonus fordeler, dette kan bli en meget konkurransedyktig kort.

Monobank kredittkort