fbpx

SAS EuroBonus Classic American Express kredittkort

kredittkort norwegian flybonus

Inneholder markedsføring

Du kan spare tusener av kroner på å ha et kredittkort med reisefordeler. American Express er fremst et kredittkort med reisefordeler. Det finnes flere gode kredittkort for reise.

Norwegian kredittkort
 
Du får 1% CashPoints på alt du betaler med kortet, CashPoints kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian! Kortet gir deg også ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter med Norwegian: du mottar 4% CashPoints på LowFare-billetter og 10% på billettprisen på Flex-billetter. Kortet har reise- og avbestillingsforsikring (begrenset dekning for personer over 70 år). Forsikring mot tapt avgang. Ingen kontantuttaksgebyr i utlandet og egenandelsforsikring leiebil.

re:member kredittkort – kortet har Reise- og AvbestillingsforsikringGenerøst rewardprogram med opp til 25% rabatt i over 200 nettbutikker som på for eksempel Hotels.com, Expedia og Booking.com, Sixt Bilutleie, Holiday Auto, rabatt på SAS utenlandsreiser etc.

Ikano Visa og Komplett Mastercard har begge Reise- og Avbestillingsforsikring. Ikano har et bra rabatt program og Komplett kortet har bonus på alt du bruker med kortet. Husk og at du kan kombinere bruk av kortene og at kredittkortene også har mange andre fordeler.

Søk det kredittkortet som passer deg best.

 • Rabatt på leiebil, hotels.com, booking.com & expedia.no.
  Reise- og Avbestillingsforsikring. Rabatter hos over 30 reiseselskaper.
  Opptil 25% rabatt i over 200 nettbutikker.
  Aldersgrense: 18 år
  Maks Kreditt: 150 000,-
  Rentefri Kreditt: 45 dager
  Mange rabatter til å bruke når du reiser.
  Eff.rente 25,37%, 15 000, o/12mnd, kost. 1465,- tot. 16 465,-
Finn ditt perfekte kredittkort

Husk å bestill reisekort i god tid innen du reiser neste gang! Kanske vår favoritt Bank Norwegian Kredittkort?

Kredittkort er en sikrere betalingsløsning enn debetkort (vanlig bankkort) når du er på ferie.

SAS EuroBonus American Express-kredittkortSAS Eurobonus Classic American Express Card er et bra kort å ha hvis du reiser med SAS. Du for 10 Eurobonus Ekstrapoeng for hver 100 kr brukt med kortet og en rekke gode reisefordeler. Oversikt: Ingen øvre kredittgrense – etter avtale, Reiseforsikring – Ja, Rentefrie dager 45, Årsavgift kr. 390,-, Etableringsgebyr kr. 0,-, Varekjøp Norge & utland kr. 0,-, Uttak i minibank inn- og utland 4% av uttaksbeløp (minimum 25,-), Skranke inn- og utland i bank 4% av uttaksbeløp (minimum 25,-),Valutapåslag utland 1,75%, Nominell rente 21,00%, Effektiv rente 30,6%

Medlemsfordeler
Handle for 100.000 på kortet så får du 50% poengrabatt med Companion Ticket. Restaurantrabatter via Taste fra American Express gir deg fordeler på restauranter i hele verden.
Nettkonto – kontinuerlig oversikt over transaksjonene dine med tilgang via BankID. StopService+ er en sikkerhetspakke du kan få for 250 kr i året. Tjenesten omfatter Sperretjeneste, Nøkkelservice, Bagasjeservice, ID Merker, Nødbilletter, Nødkontanter og Meldingstjeneste. Alt for å kunne reise på tryggest og enklest måte

Forsikringsordninger med Reiseforsikring og andre forsikringer
Betale minst 50% av reisens totale kostnad med dit SAS EuroBonus Classic American Express Card så er du og medreisende familie medlemmer under 21 år som bor i samme husstand, eller tre medreisende dekket av reiseforsikringen. For personer som har fylt 70 år, omfatter forsikringen begrenset. Kortet har og Kjøpsforsikring, Internettforsikring og Egenandelsforsikring som dekker egenandelskostnaden ved skade på leiebil.

Fordelsprogrammet – Travel Privileges (Reiseprivilegier)
Dette programmet gi deg tilbud, rabatter og personlige fordeler på reiser, hotellopphold, restauranter, leiebil og opplevelser over hele verden.

Priseksempel:  Effektiv rente fra 30,6 % kr 15.000,- o/12mnd. Totalt kr 17.023,-

Om SAS EuroBonus Classic American Express Card

I 1999 ble DNB Bank ASA en utsteder av et av verdens mest prestisjefylte betalingskort, American Express® kort. I 2011 ble et nytt kredittkortkonsept med 3 kort lansert for det norske markedet i et samarbeid mellom American Express, DNB og SAS EuroBonus. Det ene kortet er SAS EuroBonus Classic American Express Card.

Om American Express

American Express Company er et konsern med forskjellige aktiviteter, som reisebyrå, finansielle tjenester og nettverkstjenester, grunnlagt i 1850. Verdensledende innen betalings- og kredittkort, reisesjekker, reiser og firmaservice. American Express har samarbeidspartnere i over 120 land.

Fordeler

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Mulighet til en mengd sikkerhetsprodukter
 • Mange fordeler gjelder globalt

Bakdeler

 • Du må bruke bonuspoeng på Eurobonus
 • Kortet er fokusert kring reise. Hvis du ikke reiser ofte så har dette kortet ikke så mye å by på.


Ekonomi & Finans