fbpx

Hvilke kredittkort passer best for småbarnsfamilier?

kredittkort for barnefamilier

Lurer du på hvilke kredittkort som er bra å ha for deg som har barn? Flere kredittkort kan være bra å ha for småbarnsforeldre, men hvilke kort som passer deg best er litt avhengig av hva du og din familie bruker penger på. Vi skal se litt på hvilke kredittkort som er bra for deg som har en familie med ett eller flere barn.

Mange barnefamilier bruker store summer på matbudsjettet. Er du en av dem?

Visste du at noen kredittkort gir deg rabatt på dagligvarer? Mange foreldre bruker både mye tid og penger på mat og her kan du spare penger med rett kredittkort. Kredittkort som gir rabatt på dagligvarer kalles normalt bonuskort eller kredittkort med bonus. Vi har lagt en ny kategori som heter Beste kredittkort for dagligvarer. Det er fremst 2 kort som stikker ut som bonuskort og gir rabatt på mat og dagligvarer, både Ikano Visa og Komplett Bank kredittkort gir 1% i bonus på alle dagligvarer du handler. Med Komplett får du 2% i bonus på alle handler du gjør på Internet. Ikano Visa har og i Desember 2016 4% rabatt på Mat & Dagligvarer gjennom sitt fordelsprogram.

Bruker du 10000 kr i måneden på dagligvarer så sparer du 1200 kr på et år på å bruke et Ikano Visa eller Komplett Visa. Hvorfor ikke få rabatt på mat og dagligvarer hvis du kan?

Se vår kategorikredittkort med bonus og rabatt på dagligvarer.

Er du klar over at du kan få mange rabatter når du handler klær?

Dette er et punkt vi tror at de færreste av barnefamilier får med seg. Flere kredittkort gir deg rabatt på utvalgte butikker og nettbutikker gjennom ulike typer av rabattprogram. Vårt anbefalte shoppingkort Remember Kredittkort gir opp til hele 25% rabatt hos over 200 butikker, og her er det mye bra. Med Remember kortet får du blant annet 10% rabatt på Ellos, 8% på Cubus, 8% på Boozt, 12% på Nelly og 15% på Outnorth for å nevne noen. Det finnes alle slags klesbutikker med design klær hos SuperDry, outdoor og friluftsklær hos Outnorth, undertøy og klær hos Bjørn Borg, og mange butikker med dameklær, herreklær og barneklær. Det finnes også flere kort med gode rabattprogram som for eksempel Santander Red Visa og yA Bank kredittkort.

Hvis du handler klær på nett for 10000 kr pr år og får i gjennomsnitt 10% i rabatt sparer du 1000 kr pr år.

– Kredittkort med rabattprogram gir også mange andre typer av rabatter

Kredittkort med rabattprogram har også mange typer av butikker du kan få rabatt på enn hos klesbutikker. Her finner du alt mellom himmel og jord som for eksempel: Bil og Motor, Accessorier, Data og Tilbehør, Helse og Skjønnhet, Hus og Hjem, Foto og Fremkalling, Reiser, Hotell og Feriehus osv.

Se de 2 ulike kategoriene med gode shoppingrabatter:

Reiser du ofte med familien? Da kan du spare mye med rett kort!

Har du foreldre eller svigerforeldre som bor langt fra deg som du vil besøke noen ganger om året? Eller tar du som regel ferie med familien en eller flere ganger om året? Med vårt anbefalte kort Bank Norwegian kredittkort får du mellom 5% – 20% rabatt på alle flyreiser du kjøper hos Norwegian, og i tillegg får du 1% cashpoints på alt du bruker med kortet. Cashpoints kan brukes til å kjøpe billetter hos Norwegian i tillegg til rabatten. Betaler du minst 50% av reisen med kortet har du også gratis reiseforsikring på kortet.

Med SAS Eurobonus kortet har du Eurobonus programmet der du sparer opp Eurobonus poeng som du kan bruke på å handle flyreiser til deg selv og familien. I tillegg har du og reiseforsikring inkludert og diverse andre fordeler.

Se de 2 ulike kategoriene som er interessant for de som reiser en del med familien:

Kjører du bil daglig og har en bil som går på bensin eller diesel?

Kjører du bil til jobben, kanskje leverer og henter unger i barnehagen, kjører både deg selv og ungene på ettermiddag- og kveldsaktiviteter flere ganger i uken? Med et bensinkort/drivstoffkort, får du rabatt på bensin hver gang du fyller tanken. Her er det enkelt å spare en del penger for deg som har en bil som bruker bensin og diesel. Flexi Visa gir 4% i bonus på drivstoff hos alle bensinstasjoner,  dette betyr hele 64 øre pr liter i rabatt ved en pumpepris på 16 kr pr liter.

Dette er en meget enkel måte å spare penger på. Bruk det rette kortet når du fyller tanken.

Se vår kategori Bensinkort å finne det drivstoffkort som passer deg best.

Husk at får å gjøre en god deal med et kredittkort må du betale ned utestående beløp ved forfall hver måned, hvis ikke begynner det å løpe rente på kreditten du har brukt som kjapt spiser opp gevinsten din.

Relaterte artikler